Potet, jordbær, epler og bier!

En av våre naboer trapper ned bieholdet og vi skal få kjøpe tre kuber av han. Så da kommer det norske, brune bier til Homme til våren! Det blir superstas! I tillegg kommer han til å være litt bie-mentor for oss i oppstartsfasen, noe som er uvurderlig for oss. Dette blir så spennende!

Vi har også bestilt ett mål settepotet og 3000 jordbærplanter. Så vi blir ikke arbeidsledige denne våren 🙂 I tillegg skal vi plante de første epletrærne i eplehagen. Jeg gleder meg vilt til å se Homme forvandles i sommer. Det blir en travel vår, men den blir også magisk!

Gleder meg til vi kan ta slike bilder her på gården!

Vi har faktisk et område som heter eplehagen her på Homme i dag. Men alle epletrærne som stod der en gang er tatt vekk. Jeg har aldri skjønt hvorfor. Det samme har skjedd med bærbusker og grønnsakhage. Jeg skjønner jo at man kan bli lei og ikke orke å stelle det. Men hvorfor ta det vekk?? Vi brukte eplehagen som hesteinnhegning en stund. Nå for tiden er det ikke hester her på Homme. Det ble for mye penger ut og for lite tid. Noe som er enormt sårt for meg. Men vi håper at om et års tid kan vi på nytt ha hest her.

Sånn så eplehagen vår ut sist sommer:

SAMSUNG CSC

Edderkoppbildet på forsiden er også tatt ved eplehagen, da jeg holdt på å reparere gjerder sist sommer.

Dette er ei spennende tid!!

Legg igjen en kommentar