Om oss

Vi er en familie på seks som flytta fra Trondheim og overtok Homme Gård i mars 2014. Gården hadde da vært nedlagt i 13 år og alt hadde behov for oppgradering. 10 dager etter oss kom det 60 økologiske spælsau til gården og drifta var i gang. «Vi» består av Sigbjørn, som på dagtid er byplanlegger i Kristiansand Kommune, Stina, som jobber på si som freelance scenekunstner (se www.draugproduksjoner.no), døtrene våre Kaia og Tiril, og sønnene Trym og Storm. I tillegg har vi samojedene Saga og Kitty.

Drømmen vår er å gjøre Homme Gård til et levende gårdstun med hest, sau, noen melkekyr og eget ysteri, samt noen høner og bier. Alt økologisk og tilrettelagt for at folk skal kunne komme hit og få noen gode opplevelser. I forlengelsen av gården ønsker vi å gjenoppbygge et vertshus som tidligere har stått på eiendommen. Dette skal bygges opp etter inspirasjon fra vikingtida og bli et samlingspunkt for lokale og tilreisende som ønsker seg en opplevelse utenom det vanlige i historiske og levende omgivelser.

IMG_9221

 

One thought on “Om oss

  1. Tøff familie! Mye jobb, men mye tilfredshet ogsånår ting går bra! Fortsatt lykke til med hardjobbinga. Flott å se at dere koser dere også, midt i hverdagsjobben.

Legg igjen en kommentar