Og vi sier velkommen til: Hårek!

Jeg har lenge savnet en mann til å hjelpe meg i gårdsdrifta. Sigbjørn gjør jo litt nytte for seg, men han er jo en ekte nerd og ikke så veldig gira på dette fysiske arbeidet. I dag har jeg altså fått meg en ny kjæreste, sånn til hverdagsbruk, og han har fått navnet Hårek.

Det fine med Hårek er at han hjelper meg med gårdsarbeid akkurat når jeg vil. Han er sterk og sprek og veldig lettvint og ha med å gjøre. Med bare litt daglig stell og smøring gjør han stort sett alt jeg ber han om. Han hjelper meg med tunge tak når jeg måtte ønske. Han kosta mer enn et par øl på byen skal sies, men så stiller han heller ikke så store krav til selskap.

Sigbjørn er litt sjalu, så vi har tendenser til trekantdrama i heimen, men Sigbjørn får jo fortsatt lov til å varme meg om kvelden. Hver mann til sitt bruk sier nå jeg! 😀

Etter at jeg og Hårek hadde kappa vårt første tre fikk jeg litt opplæring av pappa pr telefon på håndtering av vinsj. Så nå er jeg faktisk i gang. Gleder meg stort til å få skikk på de gamle beitene!