Butikk

Saueskinn:

Vi tar tilbake skinnene fra sauene vi sender til slakt. Skinnene har blitt garvet ved Granberg Garveri. De er skikkelig fine! Kan ikke sammenliknes med de de billige du får kjøpt i butikken. Nå har vi juletilbud på skinn! Hvite skinn selges for 900 kroner pr stk, fargede selges for 1200 kr pr stk. Vi har noen få fargede igjen, førstemann til mølla gjelder! Send epost til salg@hommetunet.no for spørsmål eller bestilling.

Garn og ull:

Vi har fått saueulla vår spunnet hos Hillesvåg Ullvarefabrikk. Dette har blitt et fint, forholdsvis tynt to-tråds ullgarn som vi selger i hesper a 100 gram. Garnet er litt stivere enn det vi er vant til fra de  New Zealandske sauene vi får i garn-butikken. Men det er veldig solid og egner seg godt til ytterplagg, strømper, vester, bamser, jakker, etc. Jeg har også strikket noen luer og votter av det, men det er ikke for de som har lett for å klø. Juletilbud: 120 kr pr hespe.

Vi selger også kardaflak med ull, naturhvit og farget. Den fargede ulla er brunsort. Selges for 100 kr pr 100 g. Send epost til salg@hommetunet.no for bestilling.

Lammekjøtt:

IMG_20160728_211102

Saueflokken på innmarksbeite

Kjøtt er nå solgt for sesongen. Hvis du ønsker å bestille økologisk lammekjøtt fra oss neste høst kan du sende en epost til salg@hommetunet.no. Sauene sendes til slakt ved Jens Eide slakteri i Grimstad. Kjøttet leveres ferdig skåret, i esker på hele eller halve lam. 160,- kr kiloen. Må hentes på avtalt dato, rett fra slakteriet. Leveres i området Grimstad – Kristiansand – Hægeland. Send epost til salg@hommetunet.no for bestilling.

 

 

2 thoughts on Butikk

Legg igjen en kommentar