Årets første tur og andre nyttårsforsetter

Jeg har ikke egentlig noen særlig stor tradisjon for nyttårsforsetter. Men i år har jeg satt meg en hel rekke nye mål. Et av dem er å komme oss ut på tur med ungene minst en gang i uka. Minst 5 av dem skal være overnattingsturer med telt. Et annet er å gå hytte til hytte i fjellet med døtrene. Men i tillegg til dette har jeg satt meg et mål om å oppdatere hjemmeside og facebookside litt oftere og få i gang mer aktivitet her på gården. Vi trenger å få litt fortgang i sakene samt å få omsatt skinn og garn her på huset, sånn at vi kan fortsette å få spunnet garn og garvet skinn slik at vi slipper at det blir kastet. Det matcher dårlig drømmen vår om å bli en foregangsgård for økologisk og bærekraftig gårdsdrift. Vi er klar over at vi har langt igjen dit. Men det gjelder å ha blikket høyt festet.

Helt utenom nyttårsforsettene planlegges, i anledning min 40-årsdag, den aller første kunstfestivalen «Homme Fjøsfestival 2017» 30 juni 2017. Dette vil det komme mye informasjon om etter hvert. Vi vil også så smått sette i gang produksjon av varer som skal omsettes på vikingmarkeder og kanskje også bondens marked etter hvert i løpet av året. Kanskje vi til og med rekker å få i stand gårdsbutikken i Bryggerhuset her på tunet før året er omme?

Jeg starter med å vise dere noen skrytebilder av årets første tur som vi hadde 1 nyttårsdag i solskinn og finvær. Trym var syk og ble hjemme i sofaen med Sigbjørn. Men jeg, Storm og Tiril hadde en aldeles nydelig liten tur opp til «lekeplassen» vår i skogen.

 

Legg igjen en kommentar